Campanya de crowdfunding de l’Associació Hospice.cat

A l’Associació per a l’Acompanyament al Final de la Vida Hospice.cat, tenim com a objectiu difondre la filosofia dels hospices, donant a conèixer els serveis que ofereixen a les persones que es troben en procés de final de vida, respectant la seva autonomia i dignitat, independentment del seu diagnòstic i de la seva edat.

Per això us convidem a participar en la nostra campanya de Nadal, amb la qual esperem recaptar: 5.000 euros.

Què volem amb aquesta campanya?

Volem millorar el nostre Espai Obert Hospice, on oferim informació, suport i orientació a tota aquella persona que ha estat diagnosticada amb una malaltia crònica greu o incurable perquè pugui viure el seu procés final de vida, proporcionant-li les eines necessàries per fer-li la vida més humana, digna i respectuosa, posant èmfasi sobretot en la qualitat de vida. També tenim intenció d’ampliar els nostres serveis d’atenció.

Fins ara, aquest servei d’atenció ha estat gratuït a costa de la feina dels membres de l’associació. La nostra intenció és mantenir la gratuïtat, però ens calen recursos econòmics per compensar les persones especialitzades que dediquen el seu temps a prestar-hi una atenció de qualitat. A més a més, volem ampliar l’horari presencial i online, per la qual cosa ens cal més ajuda.

Ens hem proposat potenciar i ampliar els serveis de l’Espai Obert Hospice, atenent les necessitats que ens han manifestat els usuaris que han vingut al nostre espai. Aquests nous serveis serien:

  • Serveis d’acompanyament domiciliari per donar suport a les necessitats de la persona i els seus éssers estimats a casa seva.
  • Servei de dol proporcionant les eines necessàries davant la pèrdua d’una persona propera a nivell individual i a nivell grupal amb grups GAM (Grups d’Ajuda Mútua).
  • Servei de voluntariat de l’associació Hospice.cat.

Com ens podeu ajudar?

Amb una petita aportació de diners, sigui quina sigui la quantitat. Qualsevol donació serà de gran ajuda perquè puguem aconseguir el nostre objectiu i considerem que és necessari aprofundir en el tema del morir, a fi d’eliminar tabús, suposicions i temors, mitjançant eines clau per solucionar aquestes emocions amb una bona educació preventiva.

Podeu fer la vostra donació a través d’aquest enllaç:
https://kreatings.com/ca/campaign/campanya-nadal/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s