Jornada PEDAGOGIA DEL MORIR II

L’Associació per a l’Acompanyament al Final de la Vida Hospice.cat us convida a la jornada “Pedagogia del morir II” per celebrar el Dia Mundial dels Hospices i de les Cures Pal·liatives, amb el lema de “La meva cura, el meu confort” que se celebrarà el proper dia 19 de novembre de 10 a 12:30 hores via on-line a la plataforma ZOOM.

A l’anterior jornada vam conèixer la necessitat d’informació social sobre els molts aspectes que envolten el tema del morir —suposicions, temors i ansietats— sabent que existeixen eines claus per solucionar aquestes emocions amb una bona educació preventiva.

Aquesta segona part, i en l’estat actual de pandèmia COVID-19, hem organitzat la jornada “Pedagogia del morir II”, amb la qual es proposa avaluar, en un format tertúlia, com es prepara professionalment als professionals i cuidadors informals en la cura del morir. A més, veurem quines àrees educatives estan poc tractades i on s’hauria d’insistir per cuidar aquesta part més humana que hi ha rere els uniformes.

En aquesta jornada ens fem la pregunta bàsica de qui cuida el cuidador, tenint en ment des dels cuidadors especialitzats, infermeres, psicòlegs, metges i altres sanitaris, fins a cuidadors familiars, cuidadors informals i, com no, la resta de comunitat que els envolta.

Volem crear un lloc de trobada fora del circuït formal que ofereixi la possibilitat de debatre i aportar idees lliurement sobre el procés de final de la vida, un tema tan delicat i sensible com és afrontar la mort amb respecte i dignitat i, sobretot, com podem afegir el nostre gra de sorra per aconseguir-ho entre tots.

Podeu consultar el programa de la jornada.

Les persones interessades en assistir a aquesta jornada han de confirmar la seva assistència mitjançant inscripció al formulari de l’associació: http://scur.cat/Y7800X

Enviarem l’accès a plataforma Zoom per Whatsapp o adreça electrònica.

Ajudeu-nos a fer-ne difusió.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s