Trobada Cafè 12 de febrer

Us informem que el dia 12 de febrer de 2020 hi haurà una nova Trobada Cafè de 11 a 13h, a Can Ricart, c/ Emilia Coranty, 5 (cantonada c/ Marroc), Barcelona 08018.

Tornem aquest 2020 amb algunes novetats i intentarem tractar qüestions del tema de morir. Al final, entre els assistents farem una enquesta per escollir els temes d’allò que més preocupa a les nostres vides quan pensem en la mort.

Aquesta primera Trobada Cafè 2020 a l’Espai Obert Hospice la volem reprendre allà on ens vam quedar la darrera vegada: jugant a les cartes amb preguntes, creant un ambient càlid i confortable amb persones interessades en parlar naturalment de, entre d’altres coses, un tema que en altres àmbits no agrada: la mort i els seus entrellats, els intríngulis.

Us recordem en què consisteixen aquestes trobades: “Es tracta de poder fer-nos preguntes senzilles sobre tot allò que ens envolta quan parlem de la mort i del morir, deixant tabús i mites a banda, poder fer tertúlies amb calma i tranquil·litat sobre dubtes i qüestions que ens sorgeixen davant aquesta qüestió. No es tracta, però, d’un grup de teràpia.”

Per inscriure-us, cal omplir el formulari de participant.

Ajudeu-nos a fer-ne difusió. Us hi esperem!

trobada_12febrer2020

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s