Us informem que el dia 20 de novembre de 2019, hi haurà una nova Trobada Cafè de 11 a 13h, a Can Ricart, c/ Emilia Coranty, 5 (cantonada c/ Marroc). Barcelona 08018.

Fidels a la nostra paraula, cada dos mesos fem la nostra Trobada Cafè a l’Espai Obert Hospice. La volem reprendre allà on ens vam quedar amb les persones que van assistir a l’anterior sessió, creant l’ambient càlid i confortable amb persones interessades en parlar naturalment, entre d’altres coses, d’un tema que en altres àmbits no agrada: la mort i els seus entrellats, els “intríngulis”.

A més a més, aquesta trobada és important perquè prendrem una decisió per l’any que ve: si la fem cada mes o cada 3 setmanes per no refredar l’ambient. Penseu-hi i ho comentarem a la sessió. De moment al desembre farem la sessió extra de Nadal el 18 de desembre, perquè s’ho val.

Us recordem el lema d’aquestes trobades: “Es tracta de poder fer-nos preguntes senzilles sobre tot allò que ens envolta quan parlem de la mort i del morir, deixant tabús i mites a banda, poder fer tertúlies amb calma i tranquil·litat sobre dubtes i qüestions que ens sorgeixen davant aquesta qüestió. No es tracta, però, d’un grup de teràpia.”

Per a inscripcions, cal omplir el formulari de participant:
https://forms.gle/vimNRkKHokViEGkA8

Ajudeu-nos a fer-ne difusió. Us hi esperem!

trobada_20novembre2019_p

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s