Hospice.cat va ser convidada a compartir la seva visió sobre el procés de final de vida

El divendres 22 de març va ser un dia important per al Moviment Hospice a Catalunya. Per primera vegada, la nostra Associació Hospice.cat va ser convidada a compartir la seva visió sobre el procés de final de vida com a part de la Taula rodona: “Vull decidir fins al final de la meva vida”. Aquest espai va formar part de les XIII Jornades Interdisciplinars Catalanes de Residències de Gent Gran, celebrades a la seu del Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona.
La presència de la nostra presidenta Mercè Juan va estar acompanyada a més de Teresa Muñoz, en representació de l’associació Dret a Morir Dignament. Les seves intervencions van suposar una important aportació, des de l’enfocament associacionista, a la temàtica del final de vida, que és tradicionalment abordada amb més força des de l’àmbit mèdic.
Esperem que d’ara endavant s’enforteixin aquestes oportunitats de diàleg entre entitats socials, professionals clínics i institucions diverses, ja que la mort és un tema que va molt més enllà del sistema hospitalari i ens involucra a tots com a societat.WhatsApp Image 2019-03-22 at 14.28.15WhatsApp Image 2019-03-22 at 10.49.33

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s