Club Gaudir Hospice

clubgaudirhospiceL’Associació per a l’Acompanyament al Final de la Vida Hospice.cat inicia la temporada del Club Gaudir Hospice.

L’objectiu principal d’obrir un club GAUDIR HOSPICE és generar tertúlies, tenir un espai on gaudir d’esdeveniments dins de la temàtica del procés final de vida, on les persones puguin participar amb les seves idees, sentiments i coneixements, tenint com a punt de partida que la mort és un fet natural que forma part de la nostra experiència de vida, seguint així el principi dels hospices.

Aquest club és un espai on compartir i col·laborar en tot allò necessari per poder fer arribar a la comunitat la necessitat de portar les llars hospice al nostre país, i així afrontar el procés de final de vida d’una manera més digna, humana i respectuosa.

Aquest Club Gaudir Hospice té com a lloc de trobada la Galeria Bencini, un espai fantàstic on manen l’art i la pintura, el marc ideal per compartir la creativitat personal i professional, endolcit amb pastissos casolans i una diversitat de tes i infusions.

Es requereix confirmar assistència mitjançant aquest formulari.

T’hi esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s