Esdeveniment Participatiu

colaboracion

L’Associació per a l’Acompanyament al Final de la Vida, Hospice.cat, us convida a participar al primer acte de l’Art d’Acompanyar i a donar la benvinguda a l’estiu.

L’objectiu principal de GAUDIR HOSPICE és generar tertúlies i esdeveniments dins de la temàtica del procés final de vida, on les persones puguin participar amb les seves idees, sentiments i coneixements, tenint com a punt de partida que la mort és un fet natural que forma part de la nostra experiència de vida. La finalitat és conscienciar la societat de la necessitat de poder portar les llars hospice al nostre país, i així afrontar el procés de final de vida d’una manera més digna, humana i respectuosa.

Aquest Gaudir Hospice estiuenc tindrà lloc a la Galeria Bencini, un espai fantàstic on manen l’art i la pintura, el marc ideal on poder compartir la creativitat personal i professional amb totes les persones que ens vulgueu acompanyar.

A les 20.30 procedirem a la projecció de la peça audiovisual Dolus, de Nacho Mayals, i produïda per Adoré le Film-Filmmaking Ideas.

“Una història dividida en 5 actes on a través de la poètica i el lirisme de la imatge i la música es vol rendir homenatge a aquelles persones que es troben en la situació d’acompanyar en el procés de final de vida per causa del càncer; alhora reflecteix el dolor i la vulnerabilitat a què queden sotmeses després de la mort d’un ésser estimat.”

En acabar, i de manera informal, però càlida i amigable, amb una copa de vi o una cervesa a la mà, entre tots i totes tertuliarem, a través de les imatges i el que ens comuniquen, sobre com l’acompanyament i el caliu permeten afrontar els moments més difícils de la vida.

Aquest és un acte a favor de l’Associació Hospice.cat on les persones assistents decideixen mitjançant taquilla inversa al finalitzar l’acte, el preu de l’entrada de l’esdeveniment.

T’hi esperem!

Cal confirmació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s